Gillar du inte att dina rättigheter tas ifrån dig?

Peter Dahlgren • lördag 21 maj 2011

3 kommentarer

Våra mänskliga rättigheter är viktigare än något annat och vi måste ta tillbaka dem! Jag och mitt parti får jämt stryk för våra ideer vad gäller judar men finns det någon i Sverige med en liten gnutta grå massa i skallen som kan påstå att Sverige har blivit ett bättre land sedan judarna mördade Olof Palme och roffade åt sig allt av värde? Nu får judarnas historiska fiender (sjuka, handikappade, romer, muslimer, osv) ett litet helvete när deras mänskliga rättigheter förs vunnit. Vi måste se till att Sverige återigen ägs och styrs av svenskar, att judarna lämnar tillbaka allt de stulit och att Sverige genast lämnar den Judiska Unionen! Sedan kan vi återinfora begreppet mänskliga rättigheter. Daniel Gilfry partiledare C A M P

av Daniel Gilfry den 04 juli 2011 klockan 04:32. #

Ett litet tillägg till min kommentar ang rättigheter….. Jag skriver en bok om hur och varför judarna mördade Olof Palme och pga denna bok har Reinfeldts judar gjort mitt liv till ett helvete! De har bl a skickat tre judesvin hem till mig för att hota mig och ta mitt bokmanuskript och samtidigt skickat tre Gestaposvin för att gripa MIG för olaga hot. Allt välplanerat och välregiserat på judisk apartheidmaner. Senare blev jag, utan rättegång och utan försvarsadvokat, dömd till två års fängelse och 50 000 kr i böter! Detta är absolut sant och kan bekräftas av flera poliser, bl a. Judisk rättvisa? Mänskliga rättigheter? I HELVETE! Daniel Gilfry partilfare C A M P

av Daniel Gilfry den 04 juli 2011 klockan 04:58. #

Jag låter de irrelevanta kommentarerna ovan vara kvar. Mest för ironins skull.

av Peter Dahlgren den 04 juli 2011 klockan 12:46. #

Vad tycker du? Skriv en kommentar

Obligatoriskt.

Obligatoriskt. Visas ej.

Om du har någon.