in Personlig integritet

Filtrering av internet diskuteras i ny skrift

Storebror tar fram munkaveln heter Pär Ströms nya skrift om censur på nätet.

Du kan ladda ned skriften som PDF, talbok (MP3) eller beställa en bok.

Beskrivning av boken:

Internetfiltrering – censur som hotar yttrandefriheten

I tysthet sveper ett nytt hot mot de grundläggande medborgerliga rättigheterna över världen – internetfiltrering. Det är en förskönande omskrivning för censur.

Med tekniska system spärrar myndigheterna internetsajter som har icke önskvärd information. Internetfiltrering är inte oväntat en självklarhet i diktaturer, men är skrämmande nog på frammarsch även i demokratier.

Pär Ström, integritetsombudsman vid Den Nya Välfärden, har kartlagt företeelsen i skriften Storebror tar fram munkavlen. Rapporten kan beställas eller laddas ned gratis som pdf eller mp3 (talbok), se längre ned på sidan. Se även filmen som hör till rapporten på YouTube.

Läs även Svenska Dagbladet som berättar om skriften.

  1. Nu kommer jag igen med mitt tjat om den Globala Judeparasiten men denna censur av Internet är precis vad Reinfeldt och de andra judiska Nazi-svinen längtar efter. Lita på mig – det enda som kommer att tas bort är kommentarer som denna om den Globala Judeparasiten och om den Satans-Semitism som har tagit över vår planet! Jag begriper mig inte på människorna av idag – de låter sig glatt förslavas av den Globala Judeparasiten, låter den Globala Judeparasiten våldta vår planet och förpesta den med sin judeskit utan att kämpa emot och sedan sitter de hemma och beklagar sig! Vem var det som sa det där om att man har det samhälle man förtjänar?

Comments are closed.

Webmentions

  • Storebror tar fram munkavlen « Christian Engström (pp) 5 juli 2011

    […] skriver om rapporten: SvD, Henrik Alexandersson, Leo Erlandsson, Datorfilosofi, Axel, Opassande, Opponent, Dick Erixon och Pär […]